Nu ook de 16e verdieping in verkoop!

15.01.2021

Goed nieuws: de 16e verdieping is vanaf vandaag in verkoop! Dat betekent dat u zich kunt inschrijven voor de Prime Apartments op deze verdieping. De inschrijfmogelijkheid sluit op 25 januari om 13:00 uur. De 16e verdieping beschikt over luxe Prime Apartments: van perfect ingedeelde tweekamerappartementen tot royale drie- en vierkamerappartementen. De woonoppervlakte varieert van 67 m² tot wel 165 m². Alle appartementen beschikken over een heerlijke buitenruimte tot wel 18 m².

Via de woningzoeker, een handige online tool, selecteert u verschillende beschikbare appartementen, door te klikken op de verdiepingen in het gebouw. Met de filters (zoals ‘ligging’, ‘woonoppervlakte’ of ‘prijs’) kunt u de opties verfijnen om uw ideale appartement te vinden.
 
Heeft u prangende vragen over The Minister of heeft u hulp nodig met inschrijven? Tussen reguliere kantoortijden kunt u contact opnemen met Frisia Makelaars via het telefoonnummer 070-3420101. De makelaars komen graag in contact met u om de woningen aan u toe te lichten of om u te helpen met uw inschrijving.
 

Terug naar overzicht