Meet & greet 19 september

11.09.2020

De eerste fase van The Minister is succesvol in verkoop! Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar en vanwege de grote belangstelling gaat de tweede fase binnenkort in verkoop. Meer informatie? We organiseren volgende week een meet & greet. Lees snel verder.

Op zaterdag 19 september aanstaande organiseren we wederom een meet & greet In de Bogaard aan het adres Prinses Beatrixlaan 907, 2284 BK Rijswijk. Tussen 11:00 uur en 13:00 uur kunt u inlopen (samen met maximaal 1 persoon) voor een persoonlijk gesprek met het verkoopteam van Frisia Makelaars. Hier kunt u uw vragen stellen en krijgt u de verkoopdocumentatie overhandigd. Uiteraard vinden de gesprekken op gepaste afstand plaats en vragen wij iedereen om bij klachten (verkoudheid, koorts, hoesten) thuis te blijven.

Vanaf 19 september wordt ook het huidige aanbod uitgebreid met appartementen van de gehele 18e verdieping. Deze verdieping bestaat uit luxe Prime Apartments: van perfect ingedeelde tweekamerappartementen tot royale drie- en vierkamerappartementen. De woonoppervlakte varieert van 67 m² tot wel 165 m². Alle appartementen beschikken over een heerlijke buitenruimte tot wel 18 m². Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar de prijzen? Wij vertellen u graag meer tijdens de meet & greet op 19 september. 

Bent u niet in de gelegenheid om naar de meet & greet te komen op 19 september? U kunt ook tussen reguliere kantoortijden contact opnemen met Frisia Makelaars via het telefoonnummer 070-3420101. De makelaars komen graag in contact met u om de woningen aan u toe te lichten. Vanaf 19 september is ook de 18e verdieping met bijbehorende informatie beschikbaar in de woningzoeker. 

Terug naar overzicht